Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kajaksamlingen 071024

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

En gruppbild på vår kajaksamling, innehållande:

Ja, det är väl inte så att det direkt är brist i samlingen, men den ska nog justeras något. Tre ska bort är tanken, kanske fyra. Frågan är bara vad som ska in istället?

Kanske en renodlad surfkajak istället för den ena Rockhoppern? Valley har några, Mega har några och det finns nog fler.

Kanske en motionskajak istället för SurfSkin? Men vad? Här har vi verkligen ingen aning.

Tvåan då? Ja, där är vi inte riktigt säkra ännu, det kanske blir ett skäddaroder på den från Kari-Tek, eller så blir det nåt annat, men i så fall vad?

Skim Dex får ersätta Rockpoolen tänkte vi.

Ja, så är läget just nu. Vi kikar vidare efter de optimala kajakerna till just vår kajaksamling 🙂

Mer om Våra nuvarande kajaker och våra Tidigare kajaker

8 svar på ”Kajaksamlingen 071024”

 1. Härligt med folk som vet vad som gäller och kan hålla sig till det. Själv strular jag mellan en tre kajaker en drös modelflygplan, mountainbiken, motocrossen och en smedja plus lita annat sått å gott. Undra vilket som är bäst, enformigheten eller förvirringen? 😉 Ge järnet, flest prylar vinner Hahhaaa…

  Svara
 2. Hå och hej vilken kajaksamling! Hmmm, skall surfskin bort så tycker jag definitivt att ni kan komplettera med en motionslåda. Någonting som är smalt, någonting som är rankt: Kort och gottnågot som retar balansnerven. Själv skaffade jag en motionskajak här på senhösten (efter 10 år i havskajak). För att sammanfatta det kort så är det tokkul! Mitt val föll på en Maraton Swift. Just nu känns den rank, men det löser sig med lite övning. Vad skulle kunna passa er? Inte en aning faktiskt. Det finns ju hur många modeller som helst att välja bland. Jag kommer i alla fall att sammanfatta lite kommentarer på Maraton Swiften på min blogg senare i höst.

  Svara
 3. För att få lite spridning i samlingen borde en kandensare (C-2) och en racer tillkomma. Helt rätt att en kajak kan inte vara bra till allt. Specialkajaker är det som gäller.

  Svara
 4. Hej Erik och Pia
  En härlig samling båtåar!! Jag vill rekomendera en Falcon ifrån Eddyline. En riktigt trevlig havskajak ifrån Anacortes i Washington state. http://www.eddyline.com
  Vad händer förresten med Freyas Eski lådor? Det vore väl kul att skumbada med en sån!
  Lycka till önskar Timo

  Svara
 5. hehe, jo, man får tycka, fast jag håller nog inte med när det gäller ”riktig”…

  Vi har ju redan haft en träkajak, men den bor i Lund senast jag hörde från den. Kajakboden är i trä, det räcker väl? ;- Dessutom bor vi ute i skogen med massa trä runtomkring oss…

  Glömde förresten: en lättare Clapotis vill jag ha i samlingen. Där snackar vi RIKTIG kajak! Fast det hade klart varit ännu bättre och mer riktigt om jag lärde mig paddla den oxå!

  Svara

Lämna ett svar