Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

KajakKalaset 2013 – trevligt som tusan igen och lite varmare

Strandsamling
Strandsamling

Efter en tidig start på Valö landade vi i Upplevelseladan hos Upplevelsebolaget nästan i tid för frukost och start på KajakKalaset 2013. Det var ju grymt trevligt Kajakkalas förra året även om det då var lite svalt. I år låg det lite senare och vid halvtiosnåret på lördagsförmiddagen låg nog temperaturen 15 grader högre än förra årets maxtemperatur 🙂

Kajakkram
Kajakkram
Nöjd kalasgeneral
Nöjd kalasgeneral

Efter en kort genomgång/presentation drog aktiviteterna igång, det kantades, bogserades, kantrades, evakuerades, rollades, paddlades, styrdes, trasslades, rollades, räddades, turplanerades, yogades osv. Nytt för i år var färgindelning beroende på hur mycket man paddlat tidigare. Vi hittade ingen ljusljusgrön grupp men lyckades komma med på lite aktiviteter ändå.

Altanhäng
Altanhäng

Blev två sköna dagar med sköna medpaddlare, goa instruktörer, gött häng på altanen, bra mys i Loungen, god mat, tjöt med nya och gamla vänner osv. Gustafsberg bjuder på mycket fina omgivningar trots att man ser industrier tvärs över viken 😉 En del bodde på vandrarhem, en del hemma, några i tält. Vi la oss på altanen eftersom väderprognoserna var finfina, gött under bar himmel och smidigt att kunna ta ett pooldopp innan säckdags och så nära till saltdopp på morgonen, gött.

Kajakklättring
Kajakklättring

På söndagseftermiddagen var det tur för/med hela gänget under ledning av marinbiolog Andreas, mycket trevligt och intressant.

Uteliggare
Uteliggare
Hela gänget på tur mot stora bron
Hela gänget på tur mot stora bron

Kajakkalaset platsar nog ganska lätt bland årets bästa kajakarrangemang. Upplevelsebolaget får till det riktigt bra. Tack för det.

Trångt i skärgården
Trångt i skärgården
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera