Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kajakdagarna 2009

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

kajakdagarna_logo

Kajakdagarna. Andra helgen i maj, 9-10 närmare bestämt anordnas Kajakdagarna vid Sjöhistoriska Museet i Stockholm. Öppettiderna är 11-16 båda dagarna.

Bakom arrangemanget står Magnus Fischer/Kajakspecialisten och mässan arrangeras för sjunde gången (tror jag).

Vi var där för några år sen och det var bra, en chans att se många olika kajaker. Bra tillfälle att kunna provpaddla en hel del. Enda nackdelen är väl om man vill prova en havskajak eller liknande så är det väldigt långt till nåt hav eller vågor.

Kajakdagarna

Utställningsområdet sett ovanifrån. Foto: Upplevelsepresent.

Inte bara kajakutställare utan även lite friluftsutställare, t.ex. Hilleberg. Det kommer även bli lite föredrag och uppvisningar inom blandade områden.

Antalet utställare ser bra ut inför året, visst saknar man några, men det är ändå riktigt bra uppslutning. Får se om det blir runda inom kajakdagarna i år… Synd att det ska ligga så långt bort i utkanten bara 😉

www.kajakdagarna.se

4 svar på ”Kajakdagarna 2009”

  1. Jag håller med, Erik. Om det där med ocentralt, alltså ;-)Vi lever själva i förvissningen om att Norråva är jordens medelpunkt. Om man bara hävdar sin ståndpunkt riktigt envist får man rätt. Eller…
    Vi packar i allafall ett gäng kajaker på trailern och drar dit, så vi kanske ses där 😉

    Svara
  2. Mmm ocentralt så det förslår, Carin har nästan rätt men det är faktiskt Nynäshamn som är Sveriges Mittpunkt, Vi kommer också finnas där med lite roliga oranga kajaker.

    /Pelle

    Svara

Lämna ett svar