Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Vila i NDK Triton
Vila i NDK Triton

Vi har varit sugna på att prova en K2:a ett tag, men det har inte blivit av, de flesta ser ju så klumpiga och groteska ut.

Men SKUK Triton K2 är lite smidigare än många andra k2:or, inte fullt så bred utan istället bara 4 cm bredare än NDK Explorer. Förvisso inte så mycket packvolym, men det borde gå på övernattningsturer om man packar snålt, vilket vi i och för sig är dåliga på 😉

Efter en kort paddeltur ville vi förstås prova att rolla, och det var förvånansvärt enkelt och BalanceBrace gick också bra och den svarade bra på kantning, styrtag och skäddan.
Varför ska man då ha en K2:a? ja, det är vi inte riktigt på det klara med ännu ;-), men en anledning för oss är att kunna öva tillsammans och bli så pass samspelta att vi kan hantera 2:an väl vad gäller manövrar, rollar och vanlig paddling så vi klarar av ordentlig sjö, surf, rollar och annat kul. Än så länge har vi dock inte shoppat någon, men vem vet; en dag ligger det kanske en 2:a i kajakboden. Men å andra sidan kanske man ska börja med att lära sig hantera en enmanskajak först?

Fotograferade och filmade gjorde Johan på Escape kajakcenter.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera