Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Juni och ett halvår senare

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Många maneter på en del ställen
Många maneter på en del ställen

Hoppsan, nu har det gått en månad till och ett helt halvt år… Juni bjöd på 119 paddelkilometrar och 7 tältnätter. Inte mycket det inte, men vi har i alla fall lite frisk luft och haft det gött ute.

Valöträffen i helgen var ju supertrevlig och midsommar trots att det blev en kortis. Turen med studiebesök på Känsö var mycket intressant. Jag hann med en kort, men skön runda i Misterhult och en ännu kortare morgontripp på Almesåkrasjön.

Nu är det snart semester, vi får hoppas vi kommer ut och paddlar lite då, men det kan ju också bli så att vi bara sitter och myser utanför tältet i ett par veckor… eller kanske i soffhörnan.

Valöfyr
Valöfyr

Tokvarmt är det i alla fall just nu, har precis varit nere och tagit ett dopp i Rössjöholmsån några hundra meter bort, mycket skönt, dock inte så djup, men tillräckligt om man ligger ner 😉

Rössjöholmsån

Åskar lite en bit bort, får se om det kommer hit. Läste hos Björn Thomasson att de hade haft lokalt busväder i Lund igår och Sydsvenskan rapporterar om några som hade paddlade kanadensare från busshållplatsen. Verkar ha kommit en hel del fukt på flera ställen i skåne i går. Här skulle behövas lite så det blir lite mer vatten i ån…

Lunch på Lilla Brändö

Lämna ett svar