Köp friluftsprylarna hos Amazon


LIfeproof
LIfeproof

Paddlar man eller om är ute nångång när det inte är sol och mer än 20 plusgrader vill man troligtvis skydda sin telefon mot fukt och vatten. Helst vill man troligen ha ett hårt fodral som både håller ute fukt och skyddar mot stötar.

Jag är, som jag tjatat om tidigare, mycket nöjd med Lifeproof som jag haft till min iPhone4. Det har fungerat riktigt bra och räddat telefonen många gånger efter att den trillat i backen. Har inte fått mitt skal till femman ännu men det är beställt.

Lifeproof finns hos bland annat iPhonebutiken. De har dock inte fått in skalen till femmorna ännu.

Det finns givetvis en himla massa andra telefonfodral. Vi har ett par mjuka påsfodral oxå, men de är inte så där värst skojiga men som nödlösning funkar de definitivt.

Lifeproof har även fodral till iPad som ser klart intressant ut. När de kommer med ett till iPad mini så tror jag den oxå ska få ett skydd.

www.lifeproof.com

www.iphonebutiken.se

 

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera