Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Lite hus en bit bort som fösöker lysa upp halva Bjärehalvön ;)
Lite hus en bit bort som fösöker lysa upp halva Bjärehalvön 😉
Hamnnära med vintertäcke på
Hamnnära med vintertäcke på

Vi tog oss en natt i Winzent i veckan. Körde ut till Vistorps hamn på Bjärehalvön. Rätt så grått och disigt väder men gött inne i stugbilen. Provade vårt nya vintertäcke från finska Masa och det känns mycket vettigt. Efter lite mat och surf inne blev det lite promenad längs med stränderna i mörkret, gött att gå och lyssna på havet och det hade spruckit upp litegrann. Grymt fina omgivningar som vi rör oss i ganska ofta både till fots, med cykel och då och då längs med kusten i kajak.

Somnade sött. Vi sover som regel riktigt gott i plåthuset (utom på asfalt kanske).

Kaffe i sängen och sen cyklade Pia mot Ängelholm för lite jobb och jag fortsatte med kaffedrickandet. Så småningom tog jag en lufsrunda (löpning, jogging, springning, trailrunning är andra benämningar) ut till Glimminge Plantering och tillbaka. Finfint.

Vistorps hamn är riktigt fint, speciellt så här års när det är off-säsong för de flesta. Från hamnen där man står har man bra vy ut över den lilla hamnen och Skälderviken. Dessutom vy mot Kullaberg, horisonten och solnedgången. Finfin badstrand precis norr om och mycket fina vandringsleder, cykelleder som passererar, bland annat Skåneleden och Kattegattleden.

Sommartid kan där vara galet mycket husbilar som står supertrångt, brer ut sig och ger husbilister allmänt dåligt rykte men så verkar det vara när det är gratis 😉

Stranden precis norr om hamnen
Stranden precis norr om hamnen

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

1 svar på ”Januarinatt vid Vistorps hamn”

Lämna ett svar