Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Januari 2022

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Ny månad och den gamla drog vidare. Vi kom igång bra med paddling redan 1:a januari. Bra årspremiär och några timmar kunde vi skryta med att ha paddlat alla årets dagar 😉 Det gick dock över snabbt och det blev bara den paddlingen i januari. Utenätter hade vi fortfarande en tro om att det skulle bli fler, kanske tillochmed en kajakutflykt men så blev det såklart inte. Soffan är för skön helt enkelt. Lyckades dock komma ut i tältet väldigt hemmanära en av månadens sista nätter. I övrigt kom vi igång med försådderna och paprika, chili, aubergine och lite annat är i jorden inne men även lite månadssmultron och Paulownia/Kejsarträd.

Bad blev det varje dag och vi passerade 700 baddagar i rad i slutet av januari. Kul!

I övrigt mest hemmahäng och skapligt många promenader i skogarna i krokarna. Var även iväg vid Vasasjön, Tjörnarp, Höganäs och Glumslövs backar för lite promenader i andra miljöer.

I januari körde vi 123 fossilmil med den finfärgade bilen och i Knäckebröhult förbrukade vi 516 kWh el.

4 svar på ”Januari 2022”

      • Den LILLA detaljen. Ok addera 1700-1800 kWh för fjärrisen. Känner samma med fossilbil men jag vill ha ett större begagnatutbud först innan vi slår till. Fyra år kvar på serviceavtalet på vår Honda men sedan ryker den. Vi snittar ca 0,5 så det känns ändå rätt ok i dagsläget.

        Svara

Lämna ett svar