Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

iPhone 6

Foto av författare

By Pia Sjöstedt

iPhone 6 med lifeproof-fodral

Det som lockade att byta telefon när iphone 6:an kom var en ännu bättre kamera, mer minne och att den var lite snabbare överlag. Och att den var just… ny ???? Är lite svag för att packa upp fruktlådor… 😉

Jag gillar verkligen att fota med telefonen. Den är alltid med, bilderna blir bra och det är smidigt att hantera, rensa och publicera på allehanda ställen. Det är ju inte varje dag man gör affischstora utskrifter.

Anledningen till att jag inte valde iPhone 6+ trots en ännu bättre kamera var storleken. Den är som att ha ett dasslock mot kinden! Fast Erik verkar gilla sin.

Strax efter inköpet kom även det efterlängtade Lifeproof-fodralet. Till sexan kom det ”vanliga” fodralet ”fre” som har skydd även för skärmen. Funkar finfint till denna telefonen med. Enda nackdelen hittills är avsaknaden av remfäste men det har vi löst genom att borra ett litet hål i skalets utkant, får se hur länge det håller.

Jag var lite brydd över storleken, att den kanske var för stor för att kännas smidig. Men det var inga problem att vänja sig och den passar fortfarande i flytvästfickan även i sitt lifeproof-fodral. Lifeprooffodralet till 6:an är tajt och smidigt och bygger inte lika mycket som fodralet till 5:an. Men visst blir hela paketet större än 5:ans. Lifeproof-fodralet gör även att kameran blir lättare att ha ett bra grepp om.

Än så länge helnöjd med både telefonen och fodralet efter 7-8 månaders ganska flitigt bruk.

Telefonerna köpte vi på AppleStore på hemska Väla centrum och Lifeprooffodralet hos iPhonebutiken.

Lifeproof med nyborrat hål för rem
Lifeproof med nyborrat hål för rem

Lämna ett svar