Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

iPhone 4 – lite bättre blir det allt

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Den ställer skärpan där man vill och det blir skarp. Det är ju extra kuligt
Den ställer skärpan där man vill och det blir skarp. Det är ju extra kuligt

Nu har jag hunnit fingra på min nya iPhone 4 sen igår och Pia hämtade sin precis. Kul med lite modernare prylar. De gamla började kännas lite trötta, mycket för att vi fyllt dem med allt möjligt konstigt så klart. Sen är det ju inte direkt samma wooohooo-känsla som när man gick från ”vanlig” telefon till pekskärmsmobil för några år sedan.

Skillnad är det dock, en rolig är att kameran blivit mycket bättre, skärpan ställs där man vill och färger och sådant ser helt okej ut. Filmandet har jag inte provat, men det har vi ju sett tidigare.

Snabbheten och batteritiden är mycket bättre. Nu framkallar den Hipstamatic riktigt kvickt och loggar in på Gowalla och Foursquare på nolltid och ritar om google maps supersnabbt.

Skärmen är bra mycket bättre, har testat att bläddra i lite pdf-böcker i ibooks och det kan nog funka, men det är i minsta laget. Får nog ha iPaden till det.

Skoj, vi kommer nog trivas ihop. GPS-positioneringen av Hipstamaticbilder verkar dock bråka lite, men det problemet har jag sett i gammelifån oxå. Det hade varit kul med lösning på det.  Position på bilderna gör det hela ännu roligare, både på Flickr och i övrigt. Undrar när det kommer på alla kameror.

Och även Björnbären bli skarpa, Kanonkul.
Och även Björnbären bli skarpa, Kanonkul.
Lite tråkigt ljus, men hyfsat i övrigt
Lite tråkigt ljus, men hyfsat i övrigt

IMG_0014

Lämna ett svar