Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Pelle paddlar Whisky 16
Pelle paddlar Whisky 16

idag var tanken att paddla ut och runt Ven med en kompis som inte paddlat så mycket innan (i alla fall inte i vågor). Solen kom fram nån timme innan vi anlände Ålabodarna och havet såg fint ut, men lite gäss fanns där. Pelle verkade lite brydd för det vita ute på vattnet, men vi sa att vi känner på det i alla fall. Sjösatte och paddlade nån kilometer utåt.

Men där räckte det 😉 Vi vände för det kändes inte rätt och behagligt för min medpaddlare så vi drog oss inåt igen, men körde där lite cirklar så han fick känna på vågorna från lite olika håll. Sen tog vi långfika i solen och hade det gött innan jag lämnade av Pelle vid tåget igen. Men nästa gång tar vi oss runt!!

Jag körde mot Mölle när jag ändå hade kajak på taket. Stannade för Sushilunch på Fuji Take Away (var ju lång tid sen rejäl fika…). Kanonbra med Sushikartan i mobilen och mobil med GPS, så ska det funka!

God lunch
God lunch

Sjösatte vid stranden söder om hamnen, blev en fin tur ut mot spetsen, och rätt så skapliga vågor faktiskt, lite mer än väntat så det blev inte så mycket snirkla inne vid berget utan lite mer jag-är-rädd-för-land-paddling en bit ut. Rundade spetsen och tog fika och kort promenix i Paradishamn innan jag tog samma väg tillbaka. Vågorna hade minskat avsevärt på den halvtimmen som jag var i land. Men lite surfar blev det på tillbakavägen.

Kullabergs fyr
Kullabergs fyr

Tyvärr hade jag fått in vatten bak i kajaken och där låg min icke så vattentäta kamera Canon Powershot G7… Så är det nån som vill shoppa en nästan heldöd sådan är det bara att säga till 😉 Kanske är dags att beställa Canon G11 och S90 nu?

En skön dag!

Paradishamn på Kullaberg
Paradishamn på Kullaberg
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

6 svar på ”Inte Ven men Kullen”

  1. hehe, näedå, systemkameran såldes redan i våras, får se om det blir ny snart eller om jag väntar till våren. Lite sugen är jag allt. En EOS 60D kan nog vara lämplig när den dyker upp.

    Svara

Kommentera