Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vi köpte oss en högtalare från Ikea i höstas. Har nu använt den några månader och tycker den är kanon. Högtalaren är cirka 41x57x6 centimeter och kan hängas på väggen eller ställas på en hylla eller möbel. Ser lite ut som en tavla med en sladd till.

Vi gillar den verkligen. Supersmidigt och fungerar som den ska. Riktigt gött att slippa vår gammaldags stereo som var klart klumpigare och tog onödig plats.

Ikeas högtalare är ett samarbete med Sonos så det är lätt att komplettera med Sonos högtalare om man så vill. För vår del sker 99% av lyssnandet via Spotify. Ibland kommer ljudet via SR eller annan app. Konstaterade precis att det snart är 15 år sedan vi gjorde oss av med våra sista CD-skivor. Så gött att slippa fysiska skivor och att få tillgång till så mycket musik enkelt.

Ljudmässigt tycker vi högtalaren är super. Nu är vi inga audiofiler alls. För 30 år sedan hade jag kanske grymtat lite när man höll på och byggde egna högtalare och krånglade till det men nu känns sånt beteende långt borta 😉

Det går bra att byta utseende på högtalaren genom att byta fronten, finns några olika hos Ikea. Det finns även fristående företag som säljer fronter och såklart finns det någon som erbjuder tryck av egen bild på tyg/front som passar.

Kan nog vara så att det hamnar nån till tavelramshögtalare i vårt hem framöver.

IKEA Symfonisk
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera