Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hur går det med bloggandet?

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Jo, jag vet att det kallas lågsäsong nu, men lite aktivitet kan man väl få vara lite tjatig och efterlysa!

siluetter vid horisonten

Och nu när det är nytt år det ju perfekt läge att starta ny blogg eller nystarta sin gamla eller kanske uppdatera den där hemsidan nån gång!

Och jag hade faktiskt tänkt dra igång en en-bild-om-dagen-blogg, men det dröjer nog lite, jag fastnade lite när jag skulle hitta lämpligt utseende.

Och som jag skrivit tidigare: ”Vad väntar ni andra på? Sätt igång! Delad glädje är dubbel glädje!”

Alla borde ha en blogg, i alla fall alla som paddlar eller frilufsar eller gör nåt annat kul eller har nåt att berätta/visa!! Och inga såna där dåliga ”jag har inte tid”, ”jag har inget att säga/visa upp” och andra usla ursäkter! Alla har några minuter över för att blogga och dela med sig av nåt kul/intressant/roligt.

Det är inget farligt! Och det är roligt att dela med sig av sina upplevelser!

Lite sent för nyårslöfte men det går ju att lova i efterhand: ”Jag lovar att Jag ska dela med mig av mina upplevelser, tankar och åsikter i en blogg” och jag ska gå med i Facebook, Twitter och Google plus

Tre enkla snabba! 😀 och per automatik bli ni säkert smalare, slutar röka, slutar dricka, blir vänligare och alla andra såna där standardnyårslöften 😉

På tal om nyårslöften så gillar jag Patrics från förra året: ”jag ska skärpa mig” det passar på rätt mycket! Annars är det väl rätt fånigt med nyårslöften, men jag ska i alla fall skärpa mig och ha som ambition att paddla mer, tälta mer och vara utomhus mer över huvud taget!

Och på tal om bloggar, bra gratis bloggverktyg är t.ex. WordPress.com, blogger.com samt blogg.se. Vill du ha bloggen på egen server/webhotell så är nog wordpress.org bland de mest kraftfulla och det är ändå vädligt lättanvänt. Vi använder själva wordpress och gillar det verkligen.

Och så en sak till: Google Reader är suveränt för att hålla koll på bloggar och RSS! och med en delad RSS-feed där så blir det ännu bättre!!

3 svar på ”Hur går det med bloggandet?”

 1. Amen, Brother!!

  Jag kommer att kämpa på med mina prylar och låta er andra ta del så mycket jag bara orkar och nu har du ju också fått in mig på ”booken”…

  /Rob

  Svara
 2. Klart det skall ”bloggas”. För de som vill se och läsa lite om Stockholms södra ytterskärgård kolla in ”kollbergskajakblogg”…

  Tack Erik för en mycket stimmulerande sida..

  Mvh Kenneth

  Svara

Lämna ett svar