Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HotCan – Burkmat med inbyggd värmare

HotCan - konservmat med inbyggd värmare
HotCan – konservmat med inbyggd värmare

Viken kool grej! och totalt onödig såklart 🙂 Coolstuff är kanske inte första stället man tänker på när man ska beställa mat, men HotCan har de i alla fall. HotCan är en självvärmande konservburk som finns i ett par smaker.

En riktigt stor konservburk får man nog kalla det och inuti den en mindre burk där maten ligger. Runtomkring är det någon form av uppvärmningsjox som man nog inte vill veta vad det innehåller. Men burken innehåller tydliga instruktioner och det är bara att följa dem. Man skall sticka ner en metallpinne i tre hål och sen vänta, efter ett par minuter börjar det pysa och spruta ånga ur hålen, sen väntar man en stund, har för mig att det var en 8-10 minuter till och sen är maten varm. Man kan gott röra lite därimellan oxå så blir det jämnvarmt.

Vi har provat två av smakerna, de är helt okej men inget man hoppar särskilt högt av. Koolare än gott helt enkelt 🙂 Fast inte riktigt lika kul som burgare på burk.

Sen är det en rejäl klump att släpa på och lika stor är den även efter man ätit. Totalt väger konserven cirka 850 gram och själva maten kanske 400 gram.

Vill man ha det snabbt och lättlagat är en termos och en påse Real turmat lättare och godare, men kanske inte lika skoj!

Coolstuff har tre varianter.

www.hotcan.com

hot-can-chili

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera