Hilleberg har precis (12 juni 2019) presenterat ett helt nytt tält. Hilleberg Anaris är ett lätt tvåmanstält av ryggåstyp. Kul! Tältet väger 1,4 kilo och rymmer som sagt två personer. Måtten på innertältet är 220x120cm. Dubbla absider finnes också. Lysande!

Tältet sätts upp med vandringsstavar eller tarpstänger eller hängs upp i träd. Borde gå att lösa med paddelhalvor på nåt vis 🙂 Kanske inget för helt rena hällar även om det såklart fungerar det med med lite pyssel.

Ser riktigt trevligt ut. Inget för jag-måste-ha-helt-fristående-folket men annars. Ser ut att vara nät/mesh i hela sidorna vilket borgar för gott om frisk luft. Tältet ingår i Hillebergs Yellow Label så inget för två meter snö och 30 minus men för de andra 364 dagarna om året funkar det nog finfint 🙂

Kul med nya tält från Östersund! Anaris ska finnas tillgängligt under 2020. Förutom Anaris presenterades även Tarpstång 2,0 samt nya vandringsstavar.

Kolla in Hilleberg hos Prisjakt

Köp Hilleberg hos Outnorth

Hillebergs egna text: Vi är stolta över att kunna presentera vårt nya 2-personers Anaris, som kommer att finnas ute på marknaden våren 2020. Ett mycket rymligt men ändå lätt ryggåstält, gjort för att sättas upp med vandringsstavar, eller hängas upp i takåsens förlängning från träd eller med annan stagning. Anaris är ett Yellow Label tält, så det är en 3-säsongers modell för snöfria förhållanden, och dess lyckade kombination av låg vikt, enkelhet och härlig komfort gör det idealiskt för vandring och liknande vildmarksaktiviteter under varmare förhållanden.
Anaris väger endast 1.4 kg och har ändå en generös innertältsyta på 2.6 m2 och bredd på 110 cm i huvudänden. Innertältets båda långsidor, även dörrarna, består av myggnät, vilket tillsammans med den svängda tillskärningen av yttertältets sidoväggar ger konstant luftflöde och utmärkt ventilation. Nya Anaris är också mycket flexibelt. Båda dörrarna i bägge absiderna kan rullas undan helt eller delvis, vilket ger ytterligare ventilationsmöjligheter, dessutom kan den ena eller båda sidorna på Anaris rullas upp helt. Som på alla våra tält har Anaris sammankopplade inner- och yttertält, vilket tillåter såväl samtidig uppsättning som användning var för sig. Yttertältet kan ses som en riktigt avancerad Tarp om det används separat, tack vare alla möjligheter att rulla upp ändar och sidor. Och innertältets stora nätsidor gör det till ett utmärkt skydd mot mygg i varmt väder.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera