Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Helgelandskusten

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Vattnet försvinner så sakteliga och stranden på Dragan blir större och större. Hatten ligger tryggt över Rödöya
Vattnet försvinner så sakteliga och stranden på Dragan blir större och större. Hatten ligger tryggt över Rödöya

Många tjoar, mailar och kollar läget samt undrar om Helgelandskusten i Norge. Och det är superroligt såklart! Vi har varit där ett par gånger och har lite aning men rört oss i relativt begränsat område.

Vi svarar såklart så gott vi kan både på mail, fån och AFK men har även lagt upp lite info här: Helgelandskusten i Norge. En del av lägerplatserna vi använt finns på Paddelkartan och är taggade med Helgelandskusten. Där kan man hitta en hel del.

Lämnar Hestvika på Lovund
Lämnar Hestvika på Lovund. Alltid sol, medvind och höga berg 🙂

Slår man en kik på våra färdberättelser så går det att få en del tips på hur vi paddlat, se bilder från aktuella turer samt även hitta mer detaljerade färdspår för analys i valfritt kartprogram. Våra utflykter har varit 10-14 dagar per styck ungefär.

Ett par rundor alltså, kanske 60-tal paddeldagar i det området. Känns som om man bara nosat på några procent av Helgelandskusten. Vilken tur att det ligger kvar 🙂 Fast så är det med de flesta paddelvatten; ju mer man paddlar där desto mer vill man paddla.

helgelandskusten-slider

Våra färdspår på Helgelandskusten. Färdspår för nedladdning finns under respektive turberättelse
Våra färdspår på Helgelandskusten. Färdspår för nedladdning finns under respektive turberättelse. Blå=2004, Röd=2005, Brun=2006, Gul=2009, Orange=2014

Lämna ett svar