Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HBB – avbrutet rekordförsök

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Lasse runt Sverige
Lasse runt Sverige

Lasse har bloggat om sina förberedelser för att paddla HBB-Havspaddlarnas Blå Band på rekordtid. Det gamla rekordet på 23 dagar satte Petri Sutinen 1999.

Lasses plan var 22 dagar och planen var långa paddeldagar, snabba rutiner på land och inga onödiga stopp och/eller hopp-i-landutflykter.

Hade tänkt skriva ett Lycka-till-inlägg idag eftersom han startade i natt. Kollade i morse och då hade han kommit en bra bit. Men nu runt lunch visade SPOTen en konstig sväng in mot Fjällbacka. Och så kom det ett inlägg om att paddlingen var avbruten. Trist för oss följare men ännu tristare för Lasse såklart som verkade ha planerat och laddat ordentligt samt skaffat en del sponsorer. Vi får hoppas han får en go paddelsommar ändå och att det kanske blir ett HBB en annan gång?!

www.lasseruntsverige.blogspot.se

I övrigt är det hittills 16 anmälda till HBB i år och 15 har startat och av de femton har 7 redan brutit. Det brukar vara en hel del som bryter och det kan man ju förstå, det är en rejält bra bit och det tar (för de flesta) rejält med tid. Det känns som om det är ganska många som bryter för att de inte är så vågvana och inte riktigt räknat med att det kan vara skapligt guppigt där havet är öppet.

1 svar på ”HBB – avbrutet rekordförsök”

Lämna ett svar