Havspaddling längs Sveriges västkust – ny bok

Köp friluftsprylarna hos Amazon


Havspaddling
Havspaddling

Havspaddling längs Sveriges västkust är en nyutkommen bok. Till skillnad mot många andra böcker finns denna enbart i digital form. Laddas ner från Itunes Store och läses i iBooks. Interaktiv med klickbara kartor och symboler. Känns modernt med bok i digital form men hade det inte varit ännu bättre med allt på en sajt?

Jag har inte köpt den själv så har ingen vidare uppfattning om innehållet mer än det man kan se på skärmbilder/utdrag.

Boken ges ut av a-pub och är författat av Susanne och Jonas Arvidsson. A-pub har även gett ut en bok om Dykutrustning.

så här skriver de om boken:

Havspaddling längs Sveriges västkust är en unik handbok för paddling från Kullaberg till gränsen mot Norge. Boken ger allmän information om varje kustavsnitt med bland annat tips om sevärdheter och isättningsplatser.

Boken ger också en grundlig beskrivning av lämpliga platser för övernattning i skärgården – alla med kartor, fotografier och positioner. Allemansrätten är en fantastisk tillgång vi har, men antalet jämna platser för att sätta upp ett tält är begränsat och de begränsas ytterligare av olika typer av naturskyddsområden. Med denna hjälp har du en utmärkt grund för din planering och en ovärderlig ledsagare vid dina turer i ett av världens bästa områden för havspaddling.
Boken bygger på ett interaktivt format. På översiktskartorna finns ett antal klickbara ikoner för tältplatser, naturreservat, isättningsplatser, sevärdheter etc. På detta sätt finns all information samlad på ett överskådligt sätt.

Boken finns att ladda ner från iTunes Store

Tillägg 150624: Boken fungerar inte i iBooks för iPhone utan bara i iPad och iBooks för OSX.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

8 tankar på “Havspaddling längs Sveriges västkust – ny bok”

 1. Hej
  Jeg har købt Havspaddling längs S……
  Jeg synes den er fin, men OBS:

  Kan ikke læses på Iphone! -men på iPad og MacBook går det fint.

  Kajakhilsen
  Carsten Jensen
  Frederikshavn
  DK

  Svara
 2. Præcis.
  Jeg har skrevet til a-pub for en kommentar.
  PS: supporten på iTunes er tålmodige, jeg tror jeg har brugt 3 timer på dette problem, indtil der var en, der fandt løsningen!

  Svara
 3. Det besked vi fått från Apple är att nuvarande version av operativsystem för iPhone inte stöder multi touch-böcker i iBooks, men det finns rykten om att detta kommer att rättas till i nästa version (iOS 8.4).

  Svara
 4. Boken fungerar på Mac, iPad och iPhone (senare iOS). Vi har valt iBooks-formatet för dess interaktiva möjligheter. PDF och Kindle stöder bara statiska format och då faller upplägget. Vi har dock fått en hel del kommentarer och frågor om detta, så det är möjligt vi också gör en statisk version – inklusive tryckt bok.

  Svara

Kommentera