Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Grön Ko i Säfflekrokarna

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Grön Ko är ett ställe som är sådär superlätt att gilla. Alla kanske inte passerar dagligen, inte vi i alla fall. Det ligger strax norr om Säffle, längs med väg 45. Vi och många andra från sydvästra sverige kan tänkas passera på väg till/från fjällen, norra sverige och kanske till Helgelandskusten 🙂 Stanna här och fika, stanna här och luncha. Ekologiskt kött och annat ekologiskt och närodlat.

Riktigt trevligt ställe med riktigt go mat. Vi har inte hunnit igenom allt men det vi provat har varit supergott. Klart mycket bättre och trevligare än mycket annat. Förutom servering av mat/fika har de en liten ”saluhall” där man köpa en hel del av deras ekologiska kött men även andra godsaker.

www.gronko.se

så här skriver de kort om sig själva:

Grön Ko i Värmlandsbro är en gårdsbutik och saluhall med ekologiskt nötkött av köttraserna Hereford och Aberdeen Angus från vår egen gård Mässvik och från närliggande gårdar som Nordbro-och Trossnäs Gård.

I saluhallen är hyllorna fyllda med produkter såsom sylt, saft, chutney, honung, dinkelknäcke, skrädmjöl, rapsolja, färska örter, vedugnsbakat surdegsbröd från Brukets Godaste och goda ostar av ko och get.

Lämna ett svar