Greenely – håll koll på elförbrukningen

Kul app där man kan se sin elförbrukning timme för timme. Det här en app som visar elförbrukning. Greenely säljer även el och det är väl där man kan anta att de ska tjäna slantar framöver.

I appen kan man alltså se sin elförbrukning timme för timme, dag för dag eller månad för månad. Kräver ingen installation hemma utan bara att man ger Greenely fullmakt att få tillgång till eldata hos sin/din elleverantör. Kul att se hur bra/dålig man är på att göra av med el.

Stänger vi av varmvattenberedare, handukstork och det mesta annat gör vi av med cirka 3kWh per dygn, det är väl främst kyl/frys och några lampor på timer som drar.  3kWh som minst alltså. Uppåt är inga problem det är bara att ställa in massa element, skaffa värmepump osv… För vår del ligger vi på runt 20kWh per dag, då värmer vi med ved, nåt element när vi är bortresta, äter oftast tre rätter varm mat hemma osv.

I appen går det även att jämföra sin elförbrukning med andras, kul det med men blir ju märkliga siffror när nästan alla har olika förutsättningar.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera