Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Grått på Västersjön

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Tog ett varv runt Västersjön idag, rätt grått och tradigt väder, men ändå ganska varmt. Lite blåsigt från väst.

 

Märks att det inte paddlats så mycket på ett tag nu; trött i kroppen.

Idag körde jag med lite musik i öronen. För det mesta uppskattar jag att lyssna på naturen när jag är i den, men idag var det skönt med andra ljud. Skaffade en iPod nano 8gb för några månader sen och den funkar super; liten, smidig, superlättanvänd och kombinationen med iTunes är klockren. Jag lyssnar ganska mycket på podradio från bland annat SR och det är smidigt att alltid ha de senaste podradioavsnitten i ipoden och även lite ljudböcker.

Tyvärr fanns det ingen orange ipod, även om jag nästan beställde en från ColorWare PC 😉 men de röda kom strax innan jag shoppade.

I kajaken har jag haft den i en litet mobiltelefonfodral från Ortlieb; funkar bra ända tills jag ska bada. Finns rejäla vattentäta fodral från t.ex. Otterbox men de gör den klart klumpigare… Jaja, kanske ändå..

För bilbruk har vi använt iTrip ett tag nu, och det funkar men inte riktigt bra, ljudet är ok, men det störs lätt av mobiler och annat. Så där får det bli en annan lösning; Alpine CD-9850 Ri verkar vara modellen.

1 svar på ”Grått på Västersjön”

Kommentarer är stängda.