Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

GP Portable Powerbank 10400 för laddning av iPhone och annat

GP Portable Powerbank 10400 är kraftfull och rimligt stor
GP Portable Powerbank 10400 är kraftfull och rimligt stor

GP Portable Powerbank 10400 fick bli det nya batteriladdningspaketet när den gamla GumMax från JustMobile la av. JustMobile har fungerat bra i lite drygt ett år men laddningen la av och modellen fanns inte kvar hos iPhonebutiken. Portable Powerbank finns  i lite olika storlekar, detta ska vara på 10400 mAh och har måtten 111x77x24 mm och väger 260 gram. Känns klart rimligt och klarar av att ladda t.ex en iPhone 5 4-5 gånger i alla fall.

Den har varit med på ett par övernattningsturer men än så länge bara på ett par nätter. Hur länge den räcker beror såklart på hur mycket man använder telefonen och hur bra man är på att släppa kontakten med omvärlden och bara njuta av nuet och naturen… Så jag får väl paddla in till en kontakt och ladda ofta 😉

Batteripacket har två USB-utgångar varav den ena är lite kraftigare för att kunna ladda t.ex. iPad eller andra lite mer strömkrävande enheter.

Kolla laddprylar hos iPhonebutiken

Två USB-utgångar och en ingång för uppladdning
Två USB-utgångar och en ingång för uppladdning
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

2 svar på ”GP Portable Powerbank 10400 för laddning av iPhone och annat”

 1. Hej Erik,

  Funkar det att koppla en solcellspanel till detta batteri? jag har kört med powertraveller minigorilla men den accen har gått sönder två gånger nu, så det kanske är dax att prova något annat, men jag har en solargorilla solcellspanel som är riktigt bra.

  MVH

  Pelle

  Svara
  • Hej Pelle,
   Har inte sån koll på specifikationerna men det borde funka. Man får väl kolla så solcellen ger tillräcklig kräm som gör batteriet nöjt. Själv har jag ingen solcell längre men det får det kanske bli framöver.
   Men gillar tanken med batteri med lite extra mAh. Många är så galet klena så de bara räcker till nån laddning.

   Svara

Kommentera