Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Gott ute och inne av Christian Cronberg

är titeln på en ny blogg. som namnet antyder handlar det i första hand om saker som är ätbara, mat, dryck, tilltugg med mera alltså. I första hand blir det nog recept och smakupplevelser för utebruk, men det verkar som om det kommer smygas in lite mat & matlagning som kanske passar bäst hemomkring oxå.

Bakom står Christian Cronberg som ni sett dyka upp med ojämna mellanrum på våra bilder från blandade turer, träffar och annat de senaste tio åren.

Christian ägnar gärna tid till matlagningen, men för den skull är inte alla recepten svåra och krångliga. Men gott ska det vara, annars kan det kvitta tycker CC.

Recepten blandas med lite kajakbilder och ofta står det var och tillsammans med vem/vilka som rätten tillagats första gången eller kanske den mest minnesvärda gången.

Nu är det inte alla rätterna som blir så goda… Sälgrytan tex, men där var inte Christian inblandad i tillagningen, utan den bjöds det på, under en paddeltur på Grönland. Dit Christian var för nåt år sen tillsammans med Trackers.

Sälgryta - ser mumsigt ut
Sälgryta - ser mumsigt ut

Besök www.gottuteochinne.com och inspireras till lite nya matvanor.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera