Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

GoPro Hero3 med inyggd wifi

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

GoPro Hero3 i vattentäta huset
GoPro Hero3 i vattentäta huset

GoPro, som nog är världsledande på små kompakta, vattentäta filmkameror, actionkameror, sportkameror eller vad de nu kallas har precis visat sin senaste serie Hero3. Jämfört med föregångarna är de mindre och bättre såklart 🙂

Tidigare fick man köpa ett wifi bacpac för att kunna fjärrstyra kamerorna, detta är nu inbyggt så Hero3 är redo att fjärrstyras med en gång. Klart smidigt! På värstingmodellen ”black edition” ingår GoPro fjärrkontroll till de andra varianterna finns det som tillbehör. Förutom fjärrtstyrning med fjärrkontroll som klarar av upp till 50 kameror!! går kamerorna även att styra via iphone, ipad och andra smarta telefoner och surfplattor.

Black edition har möjlighet att filma i 4k?! som väl är ett par snäpp upp i kvalisort (skall motsvara 4000 pixlar på diagonalen). White & Silver edition klara ”bara” av Full-HD 1080p vilket räcker lååångt det med.

Riktigt fräckt!

Vi hade en GoPro för några år sen, men tyckte det var rätt trist utan fjärrmöjlighet, det blev så himla massa skräpfilm om man satte den på kajaken och paddlade en runda utan att kunna stänga/av på själv. Det kan man slippa nu.

Nu blev man ju lite filmsugen igen 🙂

länar

www.GoPro.com

GoPro Hero3 utan hus
GoPro Hero3 utan hus

2 svar på ”GoPro Hero3 med inyggd wifi”

Lämna ett svar