Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Önskar Erik & Pia och kajak.nu. Och vi hoppas att året varit bra och att 2007 blir strået vassare med många turer i fina paddelvatten; fler paddeldagar och fler tältnätter!
Och hoppas tomten kommer med många roliga kajak- och/eller friluftspaket!

Nedan årets julkort, bilderna är klickbara för en större variant. ”På riktigt” är julkortet en vikt A4, men vi hade inte allas adresser 😉

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

9 svar på ”God Jul och Gott Nytt 2007”

 1. Jag blir himla glad att se era vackra och glada leenden, och de fina bilderna.

  Men gladast blir jag nog när jag återser den jättestora kajaken på den jättelilla bilen – en syn jag gillar! [Funderar på mindre bil och större kajak varje gång jag ser den! 😉 ]

  Fridens liljor (hyacinter?) och god helg!
  Patric

  Svara
 2. Det är ju faktiskt några dagar kvar o vädret ser inte så dumt ut..

  Men tack själva, för alla bilder/berättelser/paddlingar under året som gått! Och visst får det gärna, om möjligt, bli ännu mer nästa!!

  God Helg!
  / Ulf

  Svara
 3. Robban, Anders och jag snackade om nåt sånt också. Jag träffar dom nog nere på klubben i kväll så vi får se, kanske en tältsväng till hinns med ändå..
  / Ulf

  Svara
 4. Vågar man tacka för julhälsningen på denna sida trots att man inte äger en kajak? Jag chansar, Tack och God Jul alla glada människor hälsar Peter med familj!

  Svara
 5. Nu har jag i flera år varit inne på er sida och tittat på fina fotografier och läst era texter. Jag har inspirerats så mycket att jag i somras köpte min första kajak! God jul och gott nytt år önskar Eva.

  Svara
 6. jag har också fått väldigt mycket inspiration från eran sida, och paddlat några år i stockholmstrakten. lite en allmän fråga, finns det några bra forum som riktar sig till stockholmstrakten? jag saknar paddelkamrater som inte bara vill ”bråttompaddla”.

  Svara
 7. Eva & Bengt: Kul! Tack!
  På bkk.se finns ju lite forum, verkar inte vara nån jätteaktivitet, men kanske.
  Friluftsfrämjandet verkar aktiva i stockholmsområdet när det gäller kajak.

  Svara
 8. Gott nytt år!

  Är hemma och är sjuk på nyårsfton. Så vad kan man göra om inte kolla in årets paddlingar och drömma sig bort. Hoppas på mer paddling 2007.

  Ha det!

  Peter

  Svara

Kommentera