Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Snöigt på GKF
Snöigt på GKF

I fredags körde jag & Pia till göteborg. Visade lite bilder (tror/hoppas att ingen hann/lyckades somna…) hos GKF och tjötade på kvällen.

I lördags sjösatte vi; jag pia, johan l, inge och arne och paddlade ut i strålande solsken, cirka 10 minusgrader, vindstilla i göteborgs södra skärgård. Efter en fantastisk fin dag på havet landade vi på Valö och kröp in i ”lillstugan” och även patric anlände.
Promenad, god mat och dryck följde och mycket tjöt. Strax innan midnatt dök johan w & sara upp och det tjötades vidare.

Idag var det kanonfint på morgonen och hade kommit lite snö. SMHI’s hade ångrat sig; de igår utlovade 1-5 växlande hade bytts till 7-9 nordväst…

Det blev lite slitigt på tillbakavägen, med motvind och lite för mycket is på sina ställen. Och jag tror aldrig jag sett kajaker, paddlare och tillbehör bli så pass nedisade så fort.

Igår fick vi ihop knappt 21km och idag drygt 13.

En mycket mycket fin helg i trevligt sällskap!! Mer bilder finns här: 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

2 svar på ”GKF, Bilder, Valö och Is”

 1. Ja visst var det trevligt!
  Och kroppen mår förvånansvärt bra trots de längsta 13 kilometerna jag varit med om. 😉 (Nästa gång; russin i flytväst och termosen nära!!)

  Pia, hälsa svägerskan; jag kan intyga skriftligt att motvinden, motströmmen, isflaken gjorde att paddling hem till Saltholmen hamnade någonstans mellan låååång och längst. 😉
  Ha det så gott!
  Patric

  Svara
 2. Fina foton! Som vanligt. Hade gärna följt med men var för upptagen. Nu verkade hemfärden inte särskilt lockande men snart är det varmt och gott då kommer även jag med ut.

  Svara

Kommentera