Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Frukost vid Paradishamn på Kullaberg
Frukost vid Paradishamn på Kullaberg

Fick ett SMS igår som inspirerade, innehöll bland annat ”Frukosten vid Horisonten…” Läste även rykten om soluppgångspaddling på Facebook.

Soluppgång blev det inte riktigt för min del men nästan, jag satt lite för länge med kaffekoppen och surfade i morse, det var jättedimmigt nästan hela vägen ut till Mölle. Sjösatte i Mölle hamn några minuter efter åtta så jag var nog en kvart sen. Ganska dimmigt, men inte som inåt landet.

Paddlade ut på lugnt hav, såg en räv som skuttade runt på berget och spanade efter en orange farkost. Rätt strömt runt spetsen, stannade vid Paradishamn strax nedanför fyren, precis innanför spetsen för frukost med utsikt utåt, superfint, lite blå himmel kunde skådas.

Paddlade inåt mot Arild, jättefint och inte en människa varken på hav eller berg. Dimmigare ju längre in, såg knappt Nimis förrän jag var riktigt nära.

Nimis i dimma
Nimis i dimma

Landade i Arild och bytte kläder och promenerade tillbaka till Mölle. Vägen över berget var fin, inte mycket folk här heller, blev en fika på vägen och riktigt varmt i solskenet.

Så här års kan man ju faktiskt soluppgångspaddla och samtidigt ha sovmorgon!! Det borde man utnyttja oftare.

och SMS:et kom från Patric. Tack!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

3 svar på ”Frukost med utsikt”

  1. Hej

    Gud var det ser härligt ut. Det var längesedan jag kom ut på en sådan liten frukost tur, det är helt klart underskattat.

    Ha det bäst
    // Björn S

    Svara

Kommentera