Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Foto

Det blommar
Det blommar

Vi gillar bilder! och fotografering är roligt och oftast finns någon typ av kamera med när det händer något. Det blir ganska mycket bilder från kajak och friluftsliv men en del annan fastnar också.
Vi tycker det är kul med bilder på papper också, gärna på canvasduk som ger ett väldigt behagligt intryck som passar många bilder och på många platser. Den matta ytan med struktur är finfin.

Köpa bilder?

Ibland får vi frågan om man kan köpa några av våra bilder, för publicering eller för eget bruk.

Det klart man kan, det går alldeles utmärkt till och med :) Bara att hojta till om du vill använda en eller flera bilder i en tidning, på nätet, i en bok, affisch eller på nåt annat kuligt sätt. Vi är rätt humana när det gäller priser för bildpublicering…

Vill du ha en bild på väggen hemma? Där du själv är med eller en annan som du gillar?
Vi fixar papperskopior, canvas eller vad som nu kan tänkas.

Upp till A3 ser vi till att få utskrivet på kemiskt fotopapper. Det vet vi håller bra mot blekning. Större än det blir på någon form av printat material med bra hållbarhet det med.

Och vi skriver inte ut kopiorna själv utan låter ett labb fixa med det.

Fårdugaväder
Fårdugaväder

Förutom bilderna på kajak.nu finns det en del på flickr (http://www.flickr.com/photos/kajaknu/) och ännu fler i våra datorer hemma. Hojta till om det är nåt speciellt som efterfrågas.

Mail till erik[a]kajak[punkt]nu

Backsippor