Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Första utbetalningen från Trustbuddy styrningsgruppen

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Nästan på dagen ett år efter Trustbuddys konkurs kom det in slantar på bankkontot från Trustbuddy styrningsgruppen. Jag hade nog inte väntat mig att få ut en krona efter Trustbuddy så det här var roligt 🙂

Jag väntade ganska länge med att ge fullmakt till den norska styrningsgruppen men insåg att det nog var enda chansen att få möjlighet till nån slant tillbaks överhuvudtaget.

I somras kom mail om att det var utbetalningar på gång och det lät spännade, sen kom det ett mail om att det var fördröjt och då tänkte nog många att det mest var snack och lite handling. Menmen nu händer det grejer. I mailet från juli stod det att jag skulle få ut drygt 15 tusen men nu kom det in drygt 20′. Alltid kul med lite tillbaka. För min del motsvarar denna utbetalningen lite drygt 16% av vad jag hade hos TB innan konkursen.

Vi får se om det kommer mer oväntade utbetalningar.

 

Lämna ett svar