Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Fixura – utlåning mellan privatpersoner

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

fixura-start

Har ju satt in lite slantar i Trustbuddy sen snart ett år tillbaka. Kan tycka tanken med P2P-lån är god men ibland känns Trustbuddy lite för mycket SMS-lån.

Har börjar spara lite hos finska Fixura som också är ett P2P-företag, alltså där man lånar ut och lånar av varandra. Hos Fixura kan man som utlånare välja lägsta ränta och risk.

Ska bli intressant att se vad Fixura kan ge för avkastning framöver.

Så här skriver Fixura själva.

Fixura förmedlar lån mellan människor. Vi sammanför personer som behöver låna pengar med personer som är beredda att placera sina pengar genom att låna ut dem åt andra. I dagsläget kan finländare både låna och låna ut pengar och personer i Sverige och övriga länder i Europa kan också använda placeringsdelen av plattformen. Öppna ett gratis placeringskonto redan idag och upptäck fördelarna med person-till-personlån som ränteplacering.

https://fixura.se

4 svar på ”Fixura – utlåning mellan privatpersoner”

 1. Kan tipsa om Bondora by isePankur från Estland. De har mycket bättre villkor än Fixura. Det är ungfär samma avkastning (eller mer tror jag), men du kan välja att lägga mycket mindre i varje lån än i fixura (som har minsta del 100 euro per lån). Sen lånar de ut i fler länder också.

  Svara
 2. Spännande det här med lån mellan privatpersoner. Har dock inte vågat själv, verkar besvärligt om man inte får betalt.

  Bra att du förklarade att det går att välja risk på Fixura. Kanske ska kolla på det!

  Hepp,
  Petri

  Svara
  • Fixura sköter ju allt det praktiska så man behöver inte trixa så mycket själv. Gäller även de andra P2P-tjänsterna. Även på Bondora går det att välja risknivå och räntenivå.

   Svara

Lämna ett svar