Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Fint i Norge

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Vi har det kanon i Norge. Perfekt väder de första dagarna. Startade i Tonnes i måndags kväll och har hittills varit på Hestmona, Træna och är nu på Lovund. Ligger still här en extra natt och promenerar bland Lunnefåglar och fin natur. I morrn drar vi nog vidare mot Tomma.

7 svar på ”Fint i Norge”

 1. Tonnes… ingen aning, fick kolla på Map24… Fan det är ju nästan uppe vid Lofoten. Va gôtt ni har det. Kan man ta en liten sväng dit…? Å vindstilla, efter mina jobbbår på vestlandet vet jag att det är sällsynt. Inga simskolor, ridläger, crosstävlingar, hockeyläger eller andra små(ttingars) aktiviteter som hindrar er…??? Nä nä det kommer väl… 😉
  Nu vill vi se en späckhuggare på sista bilden… Egentagen… 😉

  Svara
 2. Vilket kanonväder der verkar vara iaf på bilderna. Man blir klart inspirerad att ta en sväng dit upp till hösten. Glöm inte fisket i allt paddlande! Ha det Kanot!

  Svara
 3. Hej Erik, Vi kunde ha sprungit på varandra i Norge, måste ha missat varandra precis. Är precis hemkommen. Vi startade i Tonnes vi med, fast några timmar tidigare än er antar jag. Vi bodde på campingen Staulvika i Tonnes fredag till måndag. Har lite bilder från vårt arrangemang på min hemsida. Lokalbefolkningen var rätt imponerade av vår flotta på 29 kajaker och 33 paddlare!
  /Niklas

  Svara

Lämna ett svar