Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Foto:
Foto: Lena Olsson

Härom kvällen var vi nere hos MalmöKanotKlubb. Anders Olsson och Richard Gudmundsson, två av MKK’s medlemmar visade superfina paddlingsbilder från Grönland där de var i somras och paddlade i elva dagar tillsammans med en ytterligare en person; Lena Olsson.

Tror alla som var där och kikade blev sugna på att paddla på Grönland, det såg verkligen lockande ut

Och så när man kom hem fick man ju leta lite på nätet och det visade sig ju att Richard är en aktiv rackare som både har en blog med massa roliga aktiviteter och även en hemsida med tokmånga fina bilder (inte bara från Grönland). Perfekt, så kan man lägga några timmar på med bildspaning.

På tal om blogg så har MKKs långfärdssektion startat just en blogg för att sköta kommunikationen, och det är ju helrätt! Man drar igång den på nolltid och det är lätt för flera att uppdatera. Lysande. Det borde nog fler klubbar och föreningar spana på, många sitter fast i tröga, stora, klumpig och/eller hemmabyggda och allmänt svårhanterade hemsidor som bara förfaller eller inte uppdateras. Och det gäller iofs inte bara klubbar…

När vi ändå var i Malmö passade vi på att spana på Ulfs bygge, tyvärr var Ulf hemma lite hängig så vi fick ingen guidad tur… Men vi tyckte nog att det ser ut som om den ska kunna fungera… Man är ju alltid orolig när Ulf bygger, han slarvar ju gärna 😀 😀 eller hur var det nu?

Marja och Pia fixa Ulfs kajak

Nåja, Pia och Marja var lite oroliga för finishen så de hjälpte till och fixade lite!
Och eftersom det verkar vara lite svajigt med färgbeslutet gjorde vi lite tester och konstaterade (i alla fall jag) att det kommer bli finfint med orange!

Färgprov; orange, gröngrön eller rosa?

Idag kom förresten Vinterpalatset, har bara bläddrat lite snabbt; det ser väldigt lovande ut.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

3 svar på ”Finfina grönlandsbilder”

  1. Va, vad är detta!! Här ligger man och svävar mellan liv och död (en svagare individ hade strukit med för länge sen..) och så passar ni på att besudla min kajak! Vet ni inte att just sånt här kan lätt utmynna i blodshämnd uppemot 3 generationer innan allt är över..?
    Bara ren tur att jag fortfarande är lite krasslig och öm i hjärtat så att jag, kanske, låter det går för den här gången.. Men nu måste jag nog genast skynda ner och henne en lätt omslipning. Kom till pappa..
    / Ulf

    Svara

Kommentera