Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Fin morgon, kajakwiki m.m.

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

080325_1.jpg

Vi har haft två kanonfina kajakmornar ute i år, dels i söndags på valö och dels en tältsöndag i början av mars borta i blekinge. Men morgonen hemma idag var helt sanslöst fin, och definitivt säsongens mest vintriga, med 6-7 minusgrader, 10 cm nysnö, lite dis över fälten och snöklädda träd.

080325_2.jpg

Hann med lite utetid på en knapp halvtimme innan det var dags att sätta sig i bilen för färd mot för många timmar vid datorn. Väl hemma igen framåt sen eftermiddag var det mesta av snön borta, men lite vitt forfarande. Men nu räcker det väl med snö här i söder?

080325_3.jpg

Paddlingswiki
Lasse Schmidt och hans bror David har startat Paddlingswiki.se, där alla med kunskap kan hjälpa till att bygga upp en kunskapsdatabas om paddling och närbesläktade sysselsättningar (det står sporter på sajten, men det låter väl ”idrottigt”…). Lasse ska för övrigt ro till Estland i sommar. Ja det var han som paddlade till Gotland och Estland under 2006, han verkar inte trivas nära land 😉 Fast han såg rätt nöjd ut när vi träffade på honom bland forsarna i DalaFoda i höstas.
Det fina med en wiki är att eftersom alla kan vara med kan ingen gnälla över att innehållet är dåligt. Nackdelen är att alla kan redigera i allas artiklar/innehåll, vilket kan göra det lite rörigt och ge ojämnt innehåll speciellt om några inte är överens om vissa saker. Men vi får hoppas det blir en bra resurs med bra innehåll.

paddlingswiki.jpg

Babs klar med rundandet av Nya Zealand
Babs (Barbro Lindman) tog de sista paddeltagen runt nya Zealands sydö härom dagen. Bra jobbat! Grattis! En nätt liten tur på 2400km och 94 dagar.

babs.jpg

Lämna ett svar