Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Februari 2024

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Februari var extra lång men lite kortare som vanligt. Vi började med de första dagarna, första veckan i Trysil, supergott såklart.

I övrigt bjöd februari på bad, flest dopp blev det nog i Rössjöholmsån men även Västersjön, Rössjön och Skälderviken fick känna på våra smutsiga kroppar. Förutom snörullandet i Trysil då.

Hemomkring blev det lite vedpyssel, fick fällt några ekar som vi klöv på längden för kanter till odlingsbäddar. Blev även ett planteringsbord snickrat till tunneln. Dagliga promenader, lite cykling efter lite vinteruppehåll, lite sådder och annat tomtpyssel. Fick hem en Starlinkutrustning som förhoppningsvis ska ge lite stabilare uppkoppling jämfört med vårt mobila Telia, återkommer om hur det funkar framöver, nu bara lite provisoriskt uppsatt.

Bassängträning i Örkelljunga och en utenatt på gräsmattan lyckades vi också pressa in i det hektiska 😉 schemat.

Avslutade februari med trevlig Ugglekväll vid Krapperup i regi av Kullabygdens Ornitologiska Förening, kof.nu. Intressant och givande och alltid kul att träffa entusiaster även om vi själva inte är så varken fågelkunniga eller fågelnördiga.

Konstaterade också att vårt vedlager börjat sina, men kanske räcker det till nästa säsong med så ingen panik. Har inte fällt och fixat så mycket ved senaste åren men varit bortskämda med stora lager då vi fällde en del del 2019 🙂 Bland annat en rejäl sjustammad bok.

Bassängträning

Utenatt

Planteringsbord

Vår i luften

Trysil januari & februari 2024

Lämna ett svar