Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

FairEnough 2006

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Idag har vi varit på mässa hos GetOut i Bodafors. Detta var tredje året i rad som mässan arrangerades och liksom tidigare år kändes det som en lyckad tillställning; bra utställare och bra föredrag/föreläsningar.

Jocke från GetOut står på kassadisken och berättar om nästa föredrag

Vi lyssnade inte på så många föreläsare i år, men Elin Engerström lyssnade vi på och hon är ju hur kool som helst! En tur på 280 dagar på skidor, till fots och med kajak låter klart fräckt.
Bland övriga föredrag fanns Strandberg om sin otroliga Sibirientur (vi lyssnade på dem på fotomässan, suveränt föredrag), Crossing Latitudes med kajakbilder från alla möjliga av jordens hörn, ATI Mountain Experience med flera.

Pia i ett Nallo 3GT; verkar klart lovande. Tyvärr fanns det inga röda hemma så vi fick inget med oss hem.

Tältutställningen var som vanligt imponerande med i stort sett alla Hillebergtält uppställda, en bra laddning med kåtor från TenTipi, några Haglöfstält, några Vaude, Bergans samt The North Face.

Uppe vid sjön kunde man prova på kajak, spana på kajaker m.m. Kajaktiv, Point 65 och PetrusKajak m.fl. fanns på plats. Och det fanns möjlighet att se på mulleteater, prova på att sätta upp tält eller ta på sig regnjackan i olika vindstyrkor, klättra på isvägg eller vanlig vägg osv..

Bland prylarna fanns det som vanligt massvis som man ”behövde” 😉

Och för er som missade mässan igår och idag finns det en sista chans i morgon söndag.

Lite fika behöver man alltid! På bilden Pia, Lisa, Ewa och Matilda, de tre sistnämda från göteborg
Lite kajaker uppe vid sjön

Lämna ett svar