Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Fair Enough - den enda outdoormässa du behöver

Till helgen; 24-26 april är det mässa hos Get Out i Bodafors. Namnet och undertiteln anger ju att det är den enda mässan som behövs… Är det så?

Det får väl var och en bedöma. I år är jag ju partisk så jag ska nog inte yttra mig så mycket om detta. Men tidigare är har vi varit mycket nöjda med arrangemanget.

Förutom massa friluftsprylar körs det ett lass med föredrag och i år är nog gänget med föredragshållare extra starkt eller vad sägs om:

 • Barbro ”Babs” Lindman om sin tur runt Nya Zeeland sydö och om att ”investera i sig själv”
 • Claes Grundsten om Trekking. Claes är väl en av de allra mest kända fjällfotograferna och fjällskribenterna!
 • Janne Corax och Nadine Saulnier om en expedition till Konung Oscars II fjäll, vinterklättring i Himalaya, tio förstagångsbestigningar och en 54 dagar lång korsning av den avlägsna platån Chang Tang. Totalt var de ute runt 400 dagar på denna expeditionen.
 • Glenn Mattsing med paddlingbilder från Grönland
 • Adrian från Pathfinder Travels med bilder från Himalaya

Jag och Pia finns på plats på mässan hela helgen, förvisso ska vi arbeta, men bör ha tid för lite tjöt mellan varven.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

8 svar på ”Fair Enough till helgen”

 1. Vi ses på lördag! Har bokat party-pass för lördagskvällen och tar med ”Fortet” för tältning vid sjön. Har visserligen köpstopp men men…… finns ju alltid fynd man inte kan motstå…. :o)

  /Ewa

  Svara
 2. Ja köpstopp på STOOORA grejor alltså…. Fast det ser ju intressant ut att Bergans Light är med som erbjudande. Det ska jag definitivt kika på! Och ett litet tält kan ju inte räknas som stooor grej? Eller ?

  Svara
 3. Hej Erik mfl. Hittade denna sida när jag googlade på Valö. Såg att ni har varit där en del. Håller på med en bok där vi ska skriva ett litet parti om Valö, men svårt att hitta något. Kanske har du eller någon här på sidan lite fakta om ön, storlek, fakta om fyren, växtligheten, djurarter osv. Eller tips på var jag kan hitta mer om Valö. Jätteglad för hjälp. Mvh Catrin

  Svara
 4. Det finns en bok om Valö; ”Valö – från röse till agafyr” skriven av Jonny Söderlund.

  Går nog att hitta en del info på gkf.info oxå eller så kanske någon fyller på här. Valö är även med i boken Sveriges öar.

  Svara
 5. Hej Catrin, och Erik…
  Som Erik skriver så finns det massor av info i boken av Jonny Söderlund. Läste den nu i helgen när jag var på Valö. Bland annat finns ett stycke med katalogiserade växtarter som hittats på ön, och vem som ”sett” dem. Kan verkligen rekommenderas! Spännande läsning om allt kring ön fram till mitten av 30-taket då GKF blev ägare till husen.

  Inom GKF och speciellt i Valökommittén finns ytterligare mängder information om Valö.

  Blir ju klart nyfiken på vilken typ av publikation du håller på med! :o)
  Allt om Valö är ju intressant!

  / Ewa, GKF

  Svara
 6. Hej och Hjälp, hoppas inte jag skapar några stora kajakförväntningar…det är en kokbok, med recept och bilder från Södra Skärgården. ”I skärgårdens skafferi” kommer ut i september. Men kajakare läser väl kokböcker de också? 🙂 Kommer skriva ett litet avsnitt om Valö eftersom en av de stora fotograferingarna är gjorda därute. Gullvivor, gökar och gröna ängar.
  /Catrin

  Svara

Kommentera