Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Frilufts & utemässan Fair Enough återuppstår i slutet av april 2018.

För oss (och många andra) var Fair Enough i Bodafors med sin slogan ”den enda outdoormässa du behöver” ett trevligt arrangemang. För vår del mycket trevligt att besöka under ett antal år och sedan att jobba på/för under ett antal år. Mysigt och bra på många sätt. Fair Enough har lyst med sin frånvaro under ett par år, den lades (oxå) ner när Outnorth kom in i bilden. Nu startar Uthuset upp den igen, denna gången lite längre norrut i metropolen Skärstad men nästan lika off som tidigare. Verkar bli lite mindre men säkert väl värt ett besök. Kan krocka lite med sista fluffigasnöaktiviteterna längre norrut för vår del menmen man vet aldrig.

så här skriver Uthuset själva om Fair Enough:

..den enda outdoormässa du behöver.
Fair Enough, förmodligen Smålands (om inte Sveriges) trevligaste friluftsmässa, är tillbaka! I ett något mindre format sedan tidigare men fortfarande , som sagt, den enda outdoormässa du behöver.

I vanlig ordning samlar vi det bästa från de bästa outdoorvarumärkena på en och samma plats; närmare bestämt i den fräsigaste ladan i Skärstadalen. Tokmånga prylar för vandring och annat friluftsliv men även konfektion, kängor & skor. Givetvis är logen fullproppad med en himlans massa tält & tipis så att du i lugn och ro kan prova, klämma & känna.

Spännande föredrag både fredag & lördag, kläm & känn på prylar, spana in årets nyheter, workshops, ta en kopp kaffe mellan shoppingturerna, tjöta med annat roligt friluftsfolk, mm mm mm.

Å du, givetvis kommer de flesta varumärkena ha egna representanter på plats. Rackans najs, helt enkelt.
Ja, just det, så klart kostar Fair Enough gratis.
Synnerligen välkommen!

Kolla in Uthuset på internet & facebook för mer info.

Läs om tidigare Fair Enough-mässor

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Lämna ett svar