Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Fair Enough, Uthusets vårmässa, var i år planerad till helgen 24-26 april. Corona gjorde att det blev lite krångligt och rentutav förbjudet att samla till mässa. Istället för att grina och sura och tycka synd om sig själva gjorde Uthuset nåt annat. De ställde inte in utan gjorde Fair Enough digital istället.

En studio fixades till, filmer spelades in osv. Leverantörer på plats intervjuades, föredragshållarna likaså, föredragen spelades in. En hel del sändes live på Youtube och det mesta (tror jag) kommer gå att se i efterhand. Förutom föredrag, pausfåglar, workshops bjöds det på lite rundvandring i butiken. Har inte sett allt material men studion såg proffsig ut och det innehåll vi sett har varit intressant och givande. Som mycket live-material kan det ju bli lite pratigt och långt men tycker ändå de fixade det bra.

Elles Utemat, Elle Nikishkova, snackade utematlagning

Tanter på Tur, Kajsa Albrechtson & Gunilla Sundberg, snackade vandring, både PCT och Gröna bandet och närturer och vindskyddshäng.

Jörgen Johansson, FjäderlättJörgen, snackade vandring med lättare prylar. Både fjäderlätt, superlätt och ultralätt.

CykelDanne, Daniel Johansson, snackade Bikepacking och långcykling.

BuschcraftJohan och SlöjdarPeter snackade Buchcraft, tunga prylar och att tälja, elda och sånt.

Kul när det blir av ändå trots lite krokiga svängar längs vägen.

Givetvis fanns/finns det lite mässdeals oxå!

Youtubekanalen finns här. https://www.youtube.com/channel/UCXMFFeycO0z4fbnjnr7TUpw

Mer hos Uthuset https://uthuset.nu/sv/info/fair-enough.html

Vi hade nog själva inte tänkt oss dit då vi hade planerat lite fjälldräll. Nu blev det inget fjälldräll men lite mässhäng i soffan härhemma mellan hemmadrällandet :=)

Fair Enough, Smålands trevligaste friluftsmässa, går online och istället för att du ska komma till oss, kommer vi till dig! Någonstans på en skärm; hemma i soffan, ute i vindskyddet, i tältet, i kajaken, på bergstoppen, på jobbet eller vad du nu kan tänkas befinna dig.

Ett gäng leverantörer & intressanta friluftsprofiler håller föredrag, produktclinics mm mm rakt ut i etern. In i det sista kommer vi jobba för fullt för att allt ska klaffa med både livestreamandet och en del bandade inslag. Det aktuella schemat nedan kan bli justerat något men/och hoppas du har överseende med det. 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera