Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Extra iPhonebatteri – Gum Max från JustMobile

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

En del saker drar som bekant lite ström även när man är utanför hemmet 😉 Och lite surf vill man såklart ”hinna” med både i och utanför tältet. Vi har använt lite blandade extrabatterier och även en del med solceller.

Det mesta i solcellsväg där prylarna har rimliga storlekar laddar lite väl klent för att det ska vara lönt att använda även om de ger viss underhållsladdning. Bättre att satsa på laddbara batterier utan solladdare tycker jag, i alla fall om man ändå bara ska bara vara ute max nån vecka eller två. Och skaffa hellre lite rejälare batterier än de allra minsta, det lär man inte ångra… Senaste i vår laddväg är ett Gum Max från JustMobile, har använt det vid ett par korta turer under försommaren och även provat det lite hemma.

Batteriet är på 10400 mAh och det ska räcka för att ladda t.ex. en iPad fullt två gånger eller en iPhone 5-6 gånger. När jag använt det och försökt hålla koll på laddningarna har det räckt till cirka 5 nästan fulla laddningar av en Iphone 4. Då har jag låtit telefonen ladda ur till i alla fall under 10% batteri kvar.

Måtten är cirka 8,5x11x2,5cm och batteriet väger 272 gram så det är rätt smidigt.

Känns klart vettigt!

JustMobile Gum Max finns hos iPhonebutiken som även har många andra modeller.

Lämna ett svar