Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

En natt på Östra Bokö

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Kommaframdopp på Ö bokös solvarma klippor, finfint.
Kommaframdopp på Ö bokös solvarma klippor, finfint. 
Finfin sovplats med vy och blinkade fyr ganska nära
Finfin sovplats med vy och blinkade fyr ganska nära

Efter en go kursdag och god middag på Gula huset paddlade jag bort till Östra Bokö i Hällaryds skärgård. Riktigt fin kvällspaddling med allt finare kvällsljus. Lite roliga vågor vid Allböle. Mer än 20 Helsingborgskanotister på plats för deras årliga klubbträff. Kenneth hade varit hemom och hämtat Kestin och de kom strax före mig.

Gött med lite tjöt innan jag rullade ut goretexkondomen på fin häll och kröp ner i sovsäcken med go vy. Mysigt att ligga och spana på stjärnorna tills man somnar.

Söndagsmorgon blev långsam och slö med lång frukost, mycket snack och så småningom lite lunch innan jag paddlade en runda. Tog badstopp på Bocköskären och det var klart svalt i vattnet. En säl kom nära och spanade, kul, sällan jag sett säl i de krokarna. Mycket skönt på solvarm klippa innan jag drog mig in till Järnavik igen.

Bocköskären
Bocköskären

20130714-222222.jpg

Fotograferat med iPhone 5 i ett Lifeproof vattentätt fodral och så lite pyssel i Snapseed.

20130714-222227.jpg

Lämna ett svar