Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

En liten skridskosväng på Västersjön

vastersjon_skridsko_090201_31

Idag på eftermiddagen lyckades jag till sist resa mig från soffan… Tog en skridskosväng på Västersjön. Finfin is, kanongo sol och riktigt skönt i lä. Dock kallt och ruggigt i vinden. Lite annat folk ute, men inte så många.

vastersjon_skridsko_090201_1

Frun 😉 var hemma och försökte bli av med förkylningen hon dras med. Gick fint att åka själv även om jag på sektmötet fick lära mig att man minst skulle vara tre eller helst fler. På tal om skridskomötet så det var riktigt trevligt, det var alltså en sån där skridskovälkomstkväll för att man ska få åka med på SIKs (Skånes IsseglarKlubb) turer och få tillgång till de topphemliga israporterna. Och om ni undrar så hade faktiskt inte alla äppelknyckarbyxor, men medelåldern kändes rätt så hög, men det är den ju i kajakkretsar oxå i många fall. Jag kan dock tycka att man snackar för mycket säkerhet och prylar och glömmer upplevelsen och glädjen, det är väl ändå därför de flesta åker?! Många måsten och krav känns det som. Men det är inte unikt i skridskokretsar, detsamma förekommer ju även i andra hemliga sällskap.

Tog även en geogömma i förmiddags när jag var inne i Ängelholm en sväng. Får försöka komma igång med det där igen. Det är ju faktiskt himla roligt. Och man kan ju behöva flera anledningar att komma ur soffan.

vastersjon_skridsko_090201_2

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

5 svar på ”En liten skridskosväng på Västersjön”

  1. Såg tokfint ut i skåneland!
    Här är det sämre, då vi fått snö på isen och tendens till dubbelis.
    Körde 24km idag, en del genomskär med (o)lustig jämfotahopp till följd, men det gick bra.

    /Rob

    Svara

Kommentera