Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Väldigt snålt med paddlandet denna helgen, rättare sagt ingenting. Men vi har fått hyfsat med frisk luft ändå. Har bland annat varit ute och letat geogömmor i krokarna hemomkring Knäckebröhult.

Idag gjorde vi en snabbvisit på Båtmässan i Helsingborg, massa alldeles för stora och säkert alldeles för dyra farkoster. Men även en hel del kajaker. KajakEvent ställde ut massvis med kajaker med hjälp av bl.a. Kajaktiv och Point65. Björn Thomasson fanns på plats och rollade sig trött och snackade kajakbygge m.m, Jon som avslutade sin HBB-paddling för kort tid sen syntes oxå på bryggorna. Verkade som om det varit bra intresse för kajakandet under helgen och det är ju kul, kanske kan få över nån av båtligisterna till rätt sida 😉 .

Nåja, nu är det snart dags för Stockenträffen. Vi ses väl där? Och helgen efter är det Rävholmsträffen som även det brukar vara mycket trevligt.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

4 svar på ”En helg på land”

 1. Hej.
  Va.. inget paddlande i helgen 🙂 ??! Ni som annars är så flitiga. Kul att se och följa er site.
  Vi är ganska nyfrälsta Pointar. Gjorde en första lite längre tur i sommar. Kul och spännande.
  Igårkväll paddlade vi mot Viken och hade närkontakt ( 25m) med säl…

  B & P Lerberget

  Svara
 2. Hej!

  Kul med fler kajakfrälsta.

  Jo, det är slarvigt med en opaddlad helg ;-), och nästkommande träffhelger brukar det mest bli tjötat, fast det lär nog bli mycket kajakreleaterat tjöt i alla fall…

  Svara
 3. Även jag har tagit min första geogömma :-). Det blev en liten tur till Sognefjord. Vid en lägerplast en bit in i Näröyfjorden tog jag en liten promenad på en stig längs branterna. Där på en stolpe fanns en låda, den måste man ju öpppna och kolla (nyfiken). I den fanns en unikabox med ett fullt noteringshäfte, en bunt visitkort och diverse prylar. Fast det kanske inte räknas som ”hittat” när man snubblar över dom uta att från början fatta vad det är ;-).

  Svara

Kommentera