Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

En fredagseftermiddag på Vildmarksmässan 2010

Mässans snyggaste fotbeklädnad
Mässans snyggaste fotbeklädnad

Igår drällde vi ett par timmar på Vildmarksmässan & Allt för sjön som arrangerades av/på Stockholmsmässan. Tjötade, spanade på nåt föredrag, tjötade lite till, klämde på lite prylar, shoppade lite light, spanade i/på en del stoooora båtar. Idag blir det mer span, mer föredrag, lite bildvisningar och mer båtspan.

Ganska gott om kajaker, lite snålt med andra friluftsprylar (framförallt hårdvara) men misstänker att det kommer vara skapligt gott om båtprylar borta i tillbehörshallen…

Mässans koolaste båt som egentligen är mer ett hus... Så ska man nog bo!
Mässans koolaste båt som egentligen är mer ett hus… Så ska man nog bo!
Soldäck på boendet ovan. Tokmysigt
Soldäck på boendet ovan. Tokmysigt
Kajaker i blandade färger fanna det gott om. Här från Necky och Ocean Kayaks
Kajaker i blandade färger fanns det gott om. Här från Necky och Ocean Kayaks

Bland kajakutställarna så syntes bl.a. Kajaktiv, Tahe, Svima, Horisont Kajak, OutdoorSports Scandinavia, Point65, VKV, Kajakspecialisten, KayakEvent. Tidningen Outside & Paddling har sitt Vildmarkscafé i år igen med mycket föredrag av blandade sorter. Foto kör sitt fotocafé med tre fotografer som visar bilder och berättar. Träffade även på Nynäs Kajak, Hemviken Kajak, Kajak & Uteliv, Kajak & Fritid med flera.

Men Bomarine leder koolhetsligan hittills, en husbåt med enplansboende och en stor takterass, säkert inga för långa öppna överfarter i tokigt väder men oj vilket häftigt boende!

Lite lördagsbesök blev det också.

Efter ett par dagar som mässutställare är det skönt att kunna stoppa grönt skum i öronen för att få det lite tystare ;-)
Efter ett par dagar som mässutställare är det skönt att kunna stoppa grönt skum i öronen för att få det lite tystare 😉
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

1 svar på ”En fredagseftermiddag på Vildmarksmässan 2010”

  1. Hej Jag tycker också att det var tunt med prylar som ryggsäckar. Det var bättre på den tiden när dom inte fick sälja prylar på mässan. Går jag på en mässa vill jag se och känna på nyheterna. Fårväll åka till Bodafors!
    SM5OXV Urban

    Svara

Lämna ett svar