Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Trots att vi bott här i Knäckebröhult i mer än tjugofem år har vi inte haft någon fast eldplats ute. Inne har vi både kakelugn och köksvedspis. Nu har vi eldat en del ute ändå både i klotgrillar och på marken både här och där.

Äntligen har vi fixat en uteeldplats också. På tomten högsta punkt med bra vy mot tomten på framsidan men även över skogen bakom och skogsvägen. Perfekt ställe för häng och där vi oftast tältar när vi hemmatältar. Kanske inte det mest vindskyddade stället men inte alltid vy och vindskydd samsas.

Plockade lite gamla tegelstenar vid ett raserat ödehus. Konstaterade att tegelstenar är tungt i ryggsäck och i cykelväskor.
Hittade lite grus på tomten som legat sen backstugan byggdes för en trettio år sedan och la underst. Sen en ring med sex tegelsten per lager. Lagom diameter för att kunna lägga ett grillgaller vi redan hade.

Köpte nåt konstruktionslim för att hålla ihop det lite extra. Kanske onödigt för stenarna springer nog inte iväg.
Blev bra tycker vi, får se hur länge det håller.

Har även lite tankar på vindskydd vid sidan om. Då skulle det kanske bli lite mer ordning på utesovandet 😉 fast den tanken har vi haft länge… Tur man inte har bråttom 🙂

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Lämna ett svar