Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

DJI Mavic Air

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Att det kommer nya flygande fotoprylar som oftast kallas drönare har nog ingen missat. Det kommer från alla möjliga håll och kanter och alla vill vara med. DJI är en av de största leverantörerna och de visade härom dagen en ny modell som heter DJI Mavic Air.

En kompakt modell som verkar klart smidig att ta med sig. Råformat gillar vi som gärna tar stillbilder. I övrigt många koola funktioner, t.ex. styrning med hjälp av gester med händerna. Hopfällbar så den får plats nästan överallt, eller i alla fall i en fikalucka eller liten ryggsäck.

Vi har hittills lyckats hålla oss från att tokshoppa drönare. En kombination av att de helst både ska vara medtagbara, rimligt bra och sen kostar de såklart en slant. Dessutom är det risk att det blir ännu mer teknik/datatid istället för naturnjuteri men det kanske är dags nu 🙂

Mer prylinfo hos DJI.com

Nedan en av många jämförelsefilmer.

3 svar på ”DJI Mavic Air”

  1. Tja läste på DPreview och får säga att det kliar i plånboksfingrarna!
    Har ju precis skaffat en Labrador att ha med i dubbelkajaken, hade suttit fint med lite bumerang filmning. Vi har inte badat än men Zelda (labradoren) badar gärna och ofta.

    Svara
  2. Såja slutat klia men brände ett litet hål i börsen, ska komma en liten röd air nästa vecka! Vi får se om snön lägger sig idag, så man kan prova laggen snart.??

    Svara

Lämna ett svar