Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

DJI Mavic Air, efter ett par månader

Foto av författare

By Pia Sjöstedt

Vi köpte oss en drönare för ett tag sedan. Vi har varit sugna länge men tyckt att det varit dels lite för mycket slantar, dels har de varit lite klumpiga och dessutom går utvecklingen snabbt som tusan. DJI Mavic Air kändes dock som en vettig nivå att börja på. Det är en hopfällbar mycket kompakt drönare.

Vi köpte paketet DJI Mavic Air Fly more combo där det ingår väska, extra batterier, extra propellrar m.m. Smidig väska följer med och väskan med innehåll går ner i en åttaliters vattentät påse utan problem. Alltihop går med lätthet ner i en normal fikalucka på en kajak eller i en liten ryggsäck. Drönaren kan alltså få följa med på de flesta utflykter. Själva drönaren är hopfällbar och likaså fjärrkontrollen. Skippar man extraprylarna så går drönaren ner i en rymlig jackficka och fjärrkontrollen i en byxficka i stort sett.

Kvalitetsmässigt levererar DJI MAvic Air bilder och film som räcker till mycket. Förväntar man sig systemkamerakvalitet blir man kanske besviken men annars så blir det bra. Vi har mest fotograferat stillbilder men även film blir finfint.

Några av de tidiga flygbilderna syns nedan:

Spana efter DJI Mavic hos Amazon

Lämna ett svar