Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

25 år tillsammans – det var en gång…

Foto av författare

By Pia Sjöstedt

… en liten tunn pojke och en liten tunn flicka som blev ett par idag för 25 år sedan 🙂 De hade träffats mer eller mindre i ett mörkrum i bottenvåningen på ett stort tidningsförlag i södra Helsingborg. Ja, alltså tidningar på papper var är en typ av gammelmedia som många bläddrade i förr 🙂 Pojken fotograferade en del och tjejan framkallade bilder.

När vi la ut bilden ovan på facebook kommenterade en före detta kollega (Lars Kjellberg) med

”Eller som någon fotograf i huset uttryckte det när Erik gick före framkallningskön: Måste man gifta sig med framkallerskan för att få något gjort här?”

Vet inte om det var så pass men bra blev det 🙂

Rätt koolt att ha hängt ihop med en annan person i mer än halva livet. Dessutom tänkte vi försöka fortsätta med det ett tag till!

Numera har vi, alltså Erik & Pia, alias pojken bivit mer gube och tjejen mer guma och den där tanigheten har nog avtagit markant. Men rund och spolformad är också en form.

Fotointresset håller i alla fall till viss del i sig. Har nog ökat markant för Pia sen november 1991 och har nog avtagit en del för Erik men en och annan bild blir det i alla fall då och då.

Hoppas vi ses på böljorna blå, på en skärgårdskobbe eller på en stig in the skog

Vigselfoto under en gatlykta utanför Ängelholms stadshus 2008. Inget fånigt tillrättalagt bröllopsfoto. Kan själv, keep it simple :)
Vigselfoto under en gatlykta utanför Ängelholms stadshus 2008. Inget  tillrättalagt bröllopsfoto. Kan själv, keep it simple. Hur svårt måste det vara? 🙂

8 svar på ”25 år tillsammans – det var en gång…”

Lämna ett svar