Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Forskajak i Dala Floda, dag 1

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

jaha, nu är premiären avklarad. Vi överlevde vår första forskurs! Vi var nog flera som sov lite oroligt och vi kan nog inte skylla allt på att det var sovsal… 😉

Vi började på landbacken, här en annan grupp på Kajaktivs gräsmatta


Daniel Warberg var satt till att vara vår guide/instruktör på steg1-kursen, och det verkade vara ett bra val; en supertrevlig och duktig kille. Och att han kunde paddla var inget att tvivla på och duktig på att lära ut var han oxå.

Sjösättning från backen
Stå på högkant är väl inte så svårt?

Vissa kunde göra trick

I vår grupp var vi sex stycken, jag, pia, peter svensson, ulrika från upplevelsebolaget, lasse schmidt från upplevelsepresent och daniel från dalarö kajak.

Det blev en riktigt rolig och lärorik dag, en hel del badande och skratt. Grått väder och regn mest hela dan så det blev lite snålt med skarpa bilder.
Efter paddlandet blev det badtunna utanför Kajaktiv, mysigt och nu snart mat.

Pia badar lite för att svalka av sig

Än så länge är vi väldigt väldigt nöjda med allt. Super. Hit ska vi igen. Men vad ska man köpa för forskajak?(er)?

Läs om Dala Floda, dag 2Dala Floda, dag 0

13 svar på ”Forskajak i Dala Floda, dag 1”

 1. Till DalaFloda längtar man alltid tillbaka om man en gång varit där och känt av forsens dragningskraft. Ser fram emot att se bilderna från morgondagen i Kärringforsen eller vart ni nu beger er. Ha så skoj!
  /Lena

 2. uppdaterauppdaterauppdatera!!! 🙂
  (Jo, jag erkänner: Ja, det är svintråkigt att vara förkyld. Och ja, jag har verkligen fått igång forsabstinensen av bilderna från gôrsketagoa Dala-Flodatrakten och Kajaktiv.)

 3. Hehe, tyvärr ingen uppdatering, blev raka vägen hemåt efter kursslut. Och nu är vi lite småtrötta efter bilresan och vi kom hem samtidigt som tidningsbudet kör runt på småvägarna. Men senare idag kanske…

 4. jo, hög tid, men det dröjer nog. 😉 Har lite att jobba med, och är sketatrött…
  Sök på käringforsen och fänforsen på youtube så länge.

 5. som tur var så var det avsevärt mycket mindre vatten i helgen… Hade det varit lika mycket vatten som på filmen hade vi nog fått sitta i badtunnan 😀

Kommentarer är stängda.