Daily Paddle – paddla ensam men tävla mot andra

Köp friluftsprylar hos Amazon


Daily Paddle

Nätrejset varit en möjlighet att paddla på hemmaplan men ändå kunna tävla och jämföra sitt resultat med andra. Nätrejset startades av Lars Ericsson på bloggen motionspaddla.se.

Nu utvidgas nätrejset där Lars tillsammans med Leif Jägerbrandt (som ligger bakom tävlingen Orust Runt) har dragit igång DailyPaddle.com. Sajten är på engelska för att locka lite fler paddlare. Man rapporterar själv in sina resultat och sajten räknar ut poäng och totalställning. Sajtens slogan är Race Locally, Compete Globally.

Gillar man att tävla och jämföra sig med andra får man här en bra möjlighet utan att behöva jaga land och rike runt för att vara med på arrangerade tävlingar. Blir ju klart miljövänligt oxå när man kan trötta ut sig hemomkring.

Man kan tävla i en mängd olika sträckor; 1km, 5km, 10km, 25km, 100km samt om man vill ta i ordentligt finns det även en 24-timmarsvariant! Och så även medvindspaddling 5, 10 och 25km. Lite att bita i med andra ord.

På Daily Paddle finns även forum så man kan tjöta sig trött om man inte pallar paddla sig trött.

På motionspaddla.nu finns även skidrejset och paddelmaskinrejset, vi får se om de oxå följer med över till den nya internationella versionen.

Det körs ju en del paddelmaskintävlingar, kan inte ett alternativ om man vill tävla samtidigt vara att koppla ihop dessa via nätet och även där tävla lokalt mot varandra? Då kan man ju tävla samtidigt och via skärm ha koll på sina medtävlare under tävlingens gång?

www.dailypaddle.com

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera