Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Dagsturer på Helgeland

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Att vi gillar Helgelandskusten tror jag de flesta förstått. Vi är dock där alldeles för sällan. När vi varit där har vi mest varit ute och paddlat men Helgelandskusten bjuder såklart på mycket mer än så. Vi har gjort några kortare landutflykter när vi varit där men verkligen bara nosat på en liten del.

Bloggen Dagstur Helgeland verkar vara suverän för just tips på dagsturer på Helgeland. Jan Inge Larsen som driver sidan bor däruppe i Mo i Rana, tar fantastiska bilder och skriver väldigt bra och detaljerade turbeskrivningar.

På sidan finns tips om vandringar, cykelturer, skidturer, toppturer med mera. Väldigt lätt att bli sugen på mer Helgelandskusten. Gå in och kika. Var försiktig, det kan leda till att du får sug efter att åka dit ofta 😉

Dagstur Helgeland driver et nettsted med turbeskrivelser fra Helgeland (samt noen naturperler utenfor Helgeland). Alle turer er lagt opp til å være dagsturer. Turene har forskjellige vanskelighetsgrader og delt inn i gå-eller skiturer. Håper at turforslagene kan inspirere til å gå turer på vakre Helgeland, både i fjellene og på Helgelandskysten.

Sidan Dagstur Helgeland finns på https://www.dagsturhelgeland.no/

Jan Inge har även en officiell facebooksida som är väl värd ett besök om man gillar fina bilder från ett grannt landskap. Den finns här https://www.facebook.com/janingelarsen/

Bilderna i detta inlägg är skapade av Jan Inge Larsson.

Jan Inge gör även lite filmer, den här gillar jag

Lämna ett svar